75 joar Vrie - Concert


Datum
Plaats in agenda
Tijd
20:00 tot
Locatie
MFC 't Raodhoes, Spaubeek
Omschrijving

Ook in Spaubeek wordt dit jaar stil gestaan bij Herdenken en Vieren 75 jaar Bevrijding. Het fanfareorkest van Fanfare St. Caecilia Spaubeek wil middels muziek aandacht geven aan vrede en vrijheid. Muziek brengt immers mensen samen, het verbindt en verbroedert. Met het concert ’75 joar VRIE’ – een voorstelling boordevol muzikale variëteit – wil de fanfare de vrijheid vieren en  het verleden herdenken.

Meer informatie

Te gast is Dyanne Sleijpen, zangeres/singer-songwriter uit Limburg, die behoorlijk aan de weg timmert met haar veelzijdige en gevoelige Limburgse liedjes, maar ook garant staat voor vrolijke en pittige songs.

De fanfare heeft samen met Dyanne Sleijpen een mooi muzikaal, afwisselend programma samengesteld. In het eerste deel wordt het publiek met muziek en beelden meegenomen  naar de oorlogstijd. Later volgt de bevrijding met een feestelijke stemming en een feel-good einde.

Laat je verrassen en kom naar deze bijzondere avond, waarin met prachtige muziek en mooie beelden en verhalen de bevrijding van Limburg en in het bijzonder van Spaubeek wordt herdacht.

Meer informatie kun je vinden op https://fanfarespaubeek.nl/.