Theaterproductie WIES


Datum
t/m Plaats in agenda
Tijd
20:15 tot 21:30
Locatie
Schouwburg Venray
Omschrijving

Lokaal talent staat te popelen om je mee te nemen op een reis door verleden en heden. Met een knipoog naar het stilstaan en vieren van 75 jaar vrijheid, maar ook naar onze eigen vrijheid vandaag de dag en het gebrek hieraan. Theaterproductie WIES is te zien op 4, 5 en 6 maart in de Venrayse Schouwburg. Kom & ga mee op reis!

Meer informatie

Lokaal & multidisciplinair: twee woorden die van toepassing zijn op Theaterproductie WIES. Door middel van de disciplines zang, dans, toneel, muziek en poëzie maak je kennis met veelzijdig karakter WIES. Wies is de rode draad door de voorstelling heen en kampt met een grote diversiteit aan wensen, uitdagingen en problemen. Laat je meevoeren op een reis in de tijd, een reis door het lichaam en een reis door het leven. Een gevecht tegen de oorlog en een gevecht met jezelf. Ervaar de verschillende kanten van vrijheid en het gebrek hieraan in een pure en soms confronterende vorm.

Een bijzondere kracht van deze productie is de samenwerking tussen verschillende disciplines en de regio. Zo komen de verschillende acteurs uit o.a. Deurne, Horst en Venray, doen er Venrayse muzikanten mee en wordt er gedanst door Froxx uit Horst. Daarnaast is er medewerking verleend door de historische platformen uit Venray en Horst, Wim Moorman (Horst) en Ad Welten (Venray). Speciaal is ook de medewerking met een fotograaf/ kunstenaar, woonachtig in Turkije, die gezorgd heeft voor een indrukwekkende fotocompilatie.

Meer info en tickets: www.culturavenray.nl/theaterproductie-wies